Invalidska kolica za djecu

WeGo

Firefly WeGo lagana su dječja kolica za djecu s motoričkim teškoćama. Ovo su lagana kolica s mogućnosti podešavanja kuta do 140 stupnjeva. Također, kotači su pogodni za neravan teren, a sklapanje je vrlo jednostavno. Kolica su malih dimenzija kako bi uvijek mogla stati u automobilske prtljažnike, a uz svu opremu dobivate i krov te zaštitu od kiše.

HURRICANE JUNIOR

Hurricane tehnologija dostupna je i za male sportaše jer djeci je sport vrlo važan čimbenik u procesu razvijanja, a to je i nešto što ih određuje. Ova invalidska kolica omogućit će im da budu nezaustavljivi i da mogu pratiti svoje uzore u sportu.

Famax je ugovorni isporučitelj HZZO-a.

BRIX

Aktivna invalidska kolica Brix proizvedena su i konstruirana specijalno za potrebe djece i roditelja. Čine ih lagani materijali, vesele boje, a tu je i bonus- vrlo jednostavno korištenje. Ova kolica omogućuju sigurnost Vašoj djeci, a Vama pružaju olakšanje.

Famax je ugovorni isporučitelj HZZO-a.

MEXX

Aktivna dječja invalidska kolica Mexx imaju sklopivi okvir, a sjedište nudi mnogo mogućnosti namještanja. Međuosovinski razmak je promjenjiv, a možete birati između dvije veličine okvira koji se nalaze u ponudi.

Famax je ugovorni isporučitelj HZZO-a.

Kontaktirajte nas na: robert@famax.hr
Tel: 01 / 6548 – 624 // Mob: 091 / 2231 – 101
Famax je ugovorni isporučitelj HZZO-a.

Možda će Vas zanimati...