PJEVAČKI ZBOR OBILJEŽIO DVADESETU OBLJETNICU OSNUTKA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

PISAROVINA – Obilježavanje obljetnice održano je u mjestu Donja Kupčina. Na svečanosti je bilo oko 30-ak članova i gostiju, kao i načelnik općine Tomo Kovačić. Svečanost je otvorio predsjednik udruge umirovljenika Stjepan Čačković koji je kratko pozdravio sve nazočne.

Voditeljica zbora Francika Mikulić, ujedno i osnivačica, kratkim izlaganjem obuhvatila je aktivnosti zbora od osnutka do danas.

Prisutnima se obratio načelnik općine i pohvalio rad zbora, te naglasio zasluge zbora na promociji općine Pisarovina. Zbor uz svoju voditeljicu i asistenciju Josipa Erege vidno napreduje iz godine u godinu, a mi kao općina svesrdno pomažemo u materijalnom i svakom drugom obliku, naglasio je načelnik.

Nakon pohvalih riječi o radu zbora, osnivačima i zaslužnim članovima uručene su zahvalnice za njihov dugogodišnji angažman. Zahvalnice su primili: Ivan Žunec, Stjepan Krvar, Francika Mikulić te Kata i Ivan Volarić.

Obilježavanje osnutka zbora nastavilo se uz svečani domjenak, pjesmu i druženje, naravno uz poštivanje svih epidemioloških mjera.(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?