PJEVAČKI ZBOR OBILJEŽIO DVADESETU OBLJETNICU OSNUTKA

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email

napovoljnija invalidska kolica

PISAROVINA – Obilježavanje obljetnice održano je u mjestu Donja Kupčina. Na svečanosti je bilo oko 30-ak članova i gostiju, kao i načelnik općine Tomo Kovačić. Svečanost je otvorio predsjednik udruge umirovljenika Stjepan Čačković koji je kratko pozdravio sve nazočne.

Voditeljica zbora Francika Mikulić, ujedno i osnivačica, kratkim izlaganjem obuhvatila je aktivnosti zbora od osnutka do danas.

Prisutnima se obratio načelnik općine i pohvalio rad zbora, te naglasio zasluge zbora na promociji općine Pisarovina. Zbor uz svoju voditeljicu i asistenciju Josipa Erege vidno napreduje iz godine u godinu, a mi kao općina svesrdno pomažemo u materijalnom i svakom drugom obliku, naglasio je načelnik.

Nakon pohvalih riječi o radu zbora, osnivačima i zaslužnim članovima uručene su zahvalnice za njihov dugogodišnji angažman. Zahvalnice su primili: Ivan Žunec, Stjepan Krvar, Francika Mikulić te Kata i Ivan Volarić.

Obilježavanje osnutka zbora nastavilo se uz svečani domjenak, pjesmu i druženje, naravno uz poštivanje svih epidemioloških mjera.(Hul)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
Share on email
Povezane objave

PRED LJETNU STANKU

  Tijekom lipnja Podružnica „Seniori Studentskog grada“ iz istoimenog naselja u zagrebačkoj Dubravi dovela

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?